Het laatste nieuws


Het laatste nieuws in omgekeerd chronologische volgorde:


Zaterdag 10 oktober werden we opgeschrikt door het bericht dat Ad Laene is overleden op donderdag 8 oktober.

Ad was kaderlid van de zwemsectie van Redeoss. Hij heeft jarenlang les gegeven bij Redeoss en in verschillende projecten zijn steentje bijgedragen.

Vanwege de coronamaatregelen wordt er in besloten kring afscheid genomen van Ad op woensdag 14 oktober in Maassluis.

Er is gelegenheid om de dienst live om 10:30 uur te volgen via de volgende pagina:

https://app.memoriam.tv/01EM-43DQ-PNYE-E7FF-576S-AHN5-RQ.

Zie ook de rouwkaart: Rouwkaart Ad Laene.


Zaterdag 19 september start de online verkoop van de Grote Clubactie.

U kunt de loten voor Redeoss kopen via deze link:


https://clubactie.nl/lot/redeoss/446008


Nieuw dit jaar is dat u ook gebruik kunt maken van de volgende QR-code:Hallo sporters,

Ook dit jaar is er weer de speculaaspoppenactie, om de kas van Redeoss wat extra te vullen.

Zeker in deze bijzondere tijd zonder kantine-opbrengsten is dit van harte welkom.

De prijs is € 4,75 per stuk, daarvan is dan € 1,45 voor Redeoss.

Je kunt er niets mee winnen, maar wel heb je met Sinterklaas dan een heerlijke speculaaspop van 500 gram met amandelnoten.

Dus vraag je ouders, opa's en oma's, vrienden en kennissen, je leerkracht.

En je hebt er dan waarschijnlijk al zo drie verkocht. Voor de werkenden onder ons: misschien wil je baas als presentje voor het personeel er wel een aantal kopen.

Of je kunt er één voor je hulp nemen als presentje voor 5 december.

Het formulier kun je hier downloaden:

Het gaat dit jaar iets anders, namelijk digitaal. Je kan het formulier sturen naar lenie@redeoss.nl.

Het totaalbedrag zie ik graag op rekening NL23 RABO 0313 4965 60 ten name van L. ten Hulscher.

De uiterste terugstuurdatum is zondag 18 oktober.

We hopen ze vanaf dinsdag 17 november te kunnen leveren.

Bedankt alvast voor jullie inzet, Lenie


Dit jaar doet Redeoss ook weer mee met de Rabo ClubSupport. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Holland Midden hun stem uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt.

Vorig jaar leverde dit € 580,69 op voor de vereniging. Misschien kunnen we dit jaar nog wat meer ophalen. Leden van Rabobank Zuid-Holland Midden kunnen vanaf 5 oktober hun stem uitbrengen. Ben je nog geen lid, word dan lid en meld je aan via de site www.rabo-clubsupport.nl/zuid-holland-midden/deelnemers. Geef dit ook door aan familie, vrienden en kennissen en stem op Redeoss!

Zie: Rabo ClubSupport en stem op Redeoss!


Redeoss gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie.

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor onze club! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z'n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Op de website en Facebook zullen we een link plaatsen voor online verkoop.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z'n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Contactpersoon
De coördinator van de Grote Clubactie voor Redeoss is Afke van Puffelen (e-mail: afke@redeoss.nl).


Vanaf zaterdag 5 september worden de activiteiten van Redeoss weer (deels) hervat. Uiteraard in aangepast vorm in verband met de geldende regels omtrent de coronaperikelen. Zo is er een protocol opgesteld, waar iedereen zich aan dient te houden. Tevens wordt u geacht een ingevuld vragenformulier mee te nemen naar het revalidatiecentrum als u komt sporten. Hieronder treft u beide documenten aan:

Lees het goed door, vul het formulier in en neem het mee op de dag van je sportactiviteit. Je moet elke dag dat je komt sporten een nieuw ingevuld formulier inleveren bij de hoofdingang van Basalt. Het is verplicht de inhoud van het protocol te kennen en je aan de regels te houden!

Na een aantal jaren de CVA/COPD trainingen te hebben verzorgd heeft Jan Makkes wegens gezondheidsredenen aangekondigd per direct te stoppen met het geven van de trainingen op maandag en dinsdag. Het bestuur is hard op zoek naar een passende oplossing, maar totdat die gevonden is, kunnen de CVA en COPD trainingen helaas niet doorgaan.

Daarnaast heeft de zwemsectie zojuist aangegeven vanwege de risico's van COVID-19 voor een aantal kaderleden, niet voldoende menskracht te hebben om te kunnen opstarten. Helaas zal het zwemmen dus voorlopig ook niet doorgaan. Dit geldt zowel voor de zaterdag als voor de dinsdag. Ook hier zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers om het zwemkader aan te vullen!


Archief

Minder recent nieuws kunt u vinden in het archief:

Weet u nog meer nieuws dat hier eigenlijk gemeld zou moeten worden? Neem dan a.u.b. contact op met de webmaster: Roelof Koekoek stuur een e-mail


Laatst gewijzigd op 10 oktober 2020